Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2016


 Σήμερα, Παρασκευή 15 Ιουλίου, ο Γιώργος Κατσαρός φιλοξενείται στην εκπομπή του Γιάννη Τζουανόπουλου «Το Λαϊκό Τραγούδι» που μεταδίδεται από το Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 και τη Φωνή της Ελλάδας μέσα από την πλατφόρμα που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο.

Συγκεκριμένα κάθε Παρασκευή 12-2 το βράδυ από το Δεύτερο Πρόγραμμα και 3-5 το ξημέρωμα Παρασκευή προς Σάββατο και την επομένη Σάββατο προς Κυριακή την ίδια ώρα από τη Φωνή της Ελλάδας.

Ο Γιώργος Κατσαρός μιλάει για όλη του την μεγάλη διαδρομή στο τραγούδι, το ξεκίνημά του, τη συμμετοχή στην ορχήστρα του Μουζάκη αλλά και τις συνεργασίες του με τους Γαβαλά, Καζαντζίδη, Μαρινέλλα, Πάριο, Βοσκόπουλο, Διαμάντη, Νταλάρα, Καλατζή, Πυθαγόρα, Μητροπάνο κ.ά. καθώς και τις μεγάλες του στιγμές στην δισκογραφία αλλά και την διασκέδαση.

Ο Γιάννης Τζουανόπουλος λόγω των πολλαπλών ιδιοτήτων του (ραδιοφωνικός παραγωγός, στιχουργός, ηθοποιός, διοργανωτής των εκδηλώσεων για τον Απόδημο Ελληνισμό στα Μακρίσια της Ολυμπίας), της πολύχρονης θητείας του στον καλλιτεχνικό στίβο αλλά και του χαρακτήρα του συνδέεται με τους περισσότερους καλλιτέχνες με δεσμούς εκτίμησης, εμπιστοσύνης και φιλίας.

Έτσι στις εκπομπές του, πέρα από την επάρκεια και την αμεσότητα που τις χαρακτηρίζουν καθώς ο ίδιος γνωρίζει άριστα το αντικείμενό του, οι καλλιτέχνες λύνονται και δε διστάζουν να εξομολογηθούν προσωπικές τους στιγμές και να μιλήσουν ουσιαστικά για την τέχνη τους και την διαδρομή τους.

Σήμερα λοιπόν, το βράδυ, συντονιστείτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου